huggtand.se

28Sep/09Off

Skivställ

Ända sedan jag för ca. 3 veckor sedan köpte min nya stereo har jag retat mig på att skivan jag spelar bara ligger på cd-spelaren och skräpar. Jag behövde någon sorts stativ för skivan så jag började leta runt men hittade inget bra och la helt enkelt ner planerna. Fast när jag för ett par dagar sedan slösurfade på saker till iPhone hittade jag iPhone Paper Clip Stand och ett ljus gick upp, jag kan göra en likadan fast aningen större och det borde funka. Så jag gav mig iväg på jakt efter material och försvunna verktyg.

"Råmaterialet"  - en metalbit som håller ihop påsar. Har en massa på jobbet.
IMG_0049

Första böjarna.
IMG_0042

Andra omgången av tänger, svordomar och blod.
IMG_0043

Då var grundutförandet klart, sedan kapade jag bara av lite av "stoppen" som håller skivan på plats och klädde bottendelen med lite gammal krympslang jag hittat i jakten på mina verktyg.
IMG_0045

Som ni ser funkar den utmärkt och när den står på stereon ser det ut som den skulle vara serietillverkad för ändamålet!
IMG_0046 IMG_0048

Det var allt för denna gången.

Kommentarer (2) Trackbacks (0)
  1. Gör du en till mig också?

  2. Gjorde precis en till. Påminn mig nästa gång jag har vägarna förbi så tar jag med den.


Trackbacks är inaktiverade.